ФЕСТИВАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ ІНСТИТУТУ ЖУРНАЛІСТИКИ КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ БОРИСА ГРІНЧЕНКА - Vernyhora, Nina; Kulish, Yaroslava (Інтегровані комунікації, 2018)
У цьому матеріалі розкрито тему фестивальної діяльності Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка. Зокрема, розглянуто фестивальну діяльність з таких позицій: 1) соціальна робота; 2) профорієнтаційна робота; 3) іміджеві заходи; 4) неформальна освіта. Названо й охарактеризовано фестивалі, які навчальний заклад проводить впродовж навчального року. Вказано мету і завдання цих заходів, роаналізовано результати і напрацювання, описано роль і місце фестивальної роботи в навчальному процесі. Детальніше автори дослідження зупиняється на фестивалях кафедри видавничої справи. Спираючись на власний досвід організаційної та викладацької роботи автори роблять висновки про додаткові можливості неформальної освіти та здобуті студентами під час практичного навчання вміння, навички і фахові компетентності.DOI: 10.28925/2524-2644.2018.6.12