ВИДАВНИЧІ ПОСЛУГИ В СТРУКТУРІ МЕДІА-КОНСАЛТИНГУ: ТЕНДЕНЦІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ - Dorontseva, Yelizaveta (Інтегровані комунікації, 2018)
Медіа-консалтинг – новий малодосліджений різновид консультування на ринку інтелектуальних послуг України, що втім успішно розвивається та має значні практичні напрацювання. Саме цим і зумовлена актуальність теми дослідження, мета якого з’ясувати видавничий складник у структурі медіа-консалтингу на українському ринку інтелектуальних послуг. Об’єкт дослідження – медіа-консалтинг.Предмет вивчення – видавничі послуги як складник медіа-консультування. Для досягнення поставленої мети було визначено перелік таких завдань: 1) вивчити досвід видавничих організацій у структурі яких є медіа-консалтингові послуги; 2) типологізувати основні видавничі послуги медіа-консультування; 3) навести перелік перспективних напрямів медіа-консалтингових послуг в структурі діяльності видавництв.Наукова новизна полягає в тому, що авторкою вивчено медіа консалтинговий досвід у діяльності українських видавництв. Окреслено перспективи впровадження медіа-консалтингогових послуг у видавничій справі.Для реалізації мети та завдань дослідження використано низку методів наукового пізнання. Зокрема загальнонаукові методи аналіз та синтез, метод прогнозування, системний метод.За допомогою названих методів з’ясовано тенденції розвитку послуг медіа-консалтингу у видавничій справі, перспективи впровадження  медіа-консалтингу в структуру послуг видавничого підприємства.DOI: 10.28925/2524-2644.2018.6.10