Рецензія на каталог «Книжкові знаки на книгах із колекції рідкісних видань Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського» (автори Дениско Л. М., Рудакова Ю. К.) - Вернигора, Ніна (Інтегровані комунікації, 2018)
Каталог «Книжкові знаки на книгах із колекції рідкісних видань Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського» вийшов друком 2017 року. Його автори: Дениско Людмила Михайлівна, кандидат історичних наук, тривалий час працювала старшим науковим співробітником НБУ ім. В. І. Вернадського; Рудакова Юлія Костянтинівна, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник НБУ ім. В. І. Вернадського. Каталог підготовлено на базі відділу стародруків та рідкісних видань НБУ.