Проблеми суспільної безпеки в процесі розвитку соціальних мереж: монографія. Покажчик змісту - Білас, Христина (Інтегровані комунікації, 2017)
Бібліографічну статтю присвячено висвітленню змісту монографічного видання, що було підготовлене до друку науковцями Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського та у 2015 році опубліковано на електронному ресурсі бібліотечного закладу. Один із авторів монографії – Воскобойнікова-гузева о. В., доктор наук із соціальних комунікацій, завідувач кафедри бібліотекознавства та інформології Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.