Реклама та PR у державній сфері: методичні аспекти викладання - Морозова, Олена (Інтегровані комунікації, 2022)
У статті розглянуто питання формування професійних компетенцій у студентів, які опановують дисципліну «PR в державному управлінні»: розуміння специфіки комунікації з цільовими аудиторіями, функцій органів державної влади та формування позитивного образу органів державного управління за допомогою висвітлення їхньої діяльності. Представлено основну проблематику щодо викладання PR в органах державного управління у вищій школі, пов’язану з відмінностями між функціонуванням державного та комерційного секторів.