Інтегровані комунікації = Integrated Communications, вип. 1–10, 2016–2020 рр. Бібліографічний огляд. Покажчик змісту - Вернигора, Ніна (Інтегровані комунікації, 2021)
БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ОГЛЯД. ПОКАЖЧИК ЗМІСТУ ЖУРНАЛУ "ІНТЕГРОВАНІ КОМУНІКАЦІЇ"