РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ЖЕНЧЕНКО М. І. "ЦИФРОВІ ТРАНСФОРМАЦІЇ ВИДВНИЧОЇ ГАЛУЗІ" - Kravchenko, Svitlana (Інтегровані комунікації, 2018)
Монографія Женченко М. І. «Цифрові трансформації видавничої галузі» вийшла друком у 2018 році. Її автор – Женченко Марина Іванівна, доктор наук із соціальних комунікацій, доцент – має значний досвід викладацької й наукової роботи (Київський національний університет імені Тараса Шевченка). Коло наукових інтересів дослідниці – редакційна діяльність, новітні інноваційні моделі редакційних структур і підрозділів, цифрові технології видавничої галузі. DOI: 10.28925/2524-2644.2018.6.8