Комунікаційні інструменти розбудови бренда видавництва «Основи» - Карпета, Світлана (Інтегровані комунікації, 2018)
Актуальність теми дослідження зумовлена стрімким розвитком видавничої діяльності, що супроводжується зростанням конкуренції, появою великого асортименту продукції, можливістю широкого вибору для споживача. Видавництвам щораз потрібно докладати значних зусиль для того, щоб залишатися впізнаваними, цікавими для свого споживача, здатними втримати і примножити аудиторію. Визначну роль у цьому процесі відіграє бренд видавництва. У науковому повідомленні розглянуто і проаналізовано використання комунікаційних інструментів, які застосовуються у розбудові бренда видавництва «Основи». Це і є метою дослідження, для досягнення якої визначено такі завдання: 1) визначити комунікаційні інструменти розбудови бренда видавництва; 2)проаналізувати доцільність використання комунікаційних інструментів. У ході дослідження ми використали такі методи наукового пізнання: описовий метод, методи аналізу, узагальнення і прогнозування. За результатами дослідження розбудови бренда видавництва «Основи», визначено перспективи його розвитку.