Рецензія на монографію Збанацької О. М. «Розвиток інформаційно-пошукових мов у пошукових системах бібліотек і архівів» - Воскобойнікова-Гузєва, Олена (Інтегровані комунікації, 2018)
Монографія Збанацької О. М. «Інформаційно-пошукові мови в бібліотеках і архівах» з’явилася друком у 2017 році. Її автор – Збанацька Оксана Миколаївна, кандидат історичних наук, доцент – має значний досвід викладацької й наукової роботи (Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого). Коло наукових інтересів дослідниці - документознавство, бібліотекознавство та інформологія.