Результати роботи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка за 2016–2017 навчальний рік - Горбенко, Галина (Інтегровані комунікації, 2017)
Статтю підготовлено за результатами щорічних звітів директора Інституту журналістики. На основі аналізу всіх напрямів діяльності навчального закладу окреслено динаміку його розвитку. Крізь призму медійного висвітлення вишу та заходів, що він проводить, вивчено місце і роль навчального закладу в контексті суспільних подій. Розглянуто переваги, можливості, проблеми і перспективи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.